Produkter

Pierre Darphin

Åbnede i 1958 et eksklusivt skønhedsinstitut i Paris og revolutionerede den professionelle skønhedsindustri med hans banebrydende nytænkning.

Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler, individuelle behandlinger tilpasset til hver enkelt kunde, og en holistisk tro på, at skønhed kommer indefra, og at man er smuk, hvis man føler sig smuk.

Dette gør, at både Darphins produkter og behandlinger er unikke og tilpasses hver enkelt med et skræddersyet hudplejeprogram. Derfor opnår du optimal effekt, et smukt og sundt udseende og øget velvære.

Darphin er det eneste 3-dimensionelle hudplejeprogram på markedet, der effektivt arbejder i alle tre hudlag.​

HERLA

Er et luksusmærke der kombinerer videnskabens seneste resultater med rigdom mest værdifulde naturlige ingredienser.


Gennem innovative opskrifter, den højeste kvalitet bevist effektivitet og en holistisk tilgang til HERLA-pleje, hjælper det med at opnå harmoni mellem indre og ydre skønhed.​

HERLA er kosmetik til kvinder, der værdsætter sikkerhed, komfort og styrke i naturlig skønhed.

Vi mener, at du fortjener at forkæle din hud med de bedste ting derude. Idet vi henter inspiration fra lokale hudplejehemmeligheder, henter vi en hidtil uset række af de fineste naturlige ingredienser, der bruges i hele verden.​

Lash eXtend

Er nr. 1-mærket i Holland og Belgien for øjenvippeforlængelser. Siden 2010 har Lash eXtend været udvikle øjenvippeforlængelser og forsyninger for at skabe det perfekte look for enhver kvinde, fra naturligt til glamourøst.

Lash eXtend leverer nationalt og internationalt til vippestylister, skønhedssaloner og distributører. Lash eXtend distribuerer produktordrer

i hele Europa dagligt fra deres hovedkvarter i Bunschoten (NL).

Et entusiastisk og professionelt team står klar til hver dag med at rådgive og besvare spørgsmål. Lash eXtend er kendt for sin moderne tilgang til forretning. Vi innoverer konstant, skaber nye produkter og træningsprogrammer forbundet med disse produkter. Med vores omfattende internationale netværk af lash- og brow-stylister er vi i stand til at holde øje med alle de nyeste markedstendenser. 

Lash eXtend stræber efter at opretholde de højeste standarder for kvalitet og service. Du kan finde mere information på vores hjemmeside.

Åbningstider:

Mandag​

10 - 18​

Tirsdag​

10 - 18​

Onsdag​

10 - 18​

Torsdag​

10 - 18​

Fredag​

9 - 17

Lørdag​

9 - 16

Søndag​

Lukket

Kontakt​

Edvard Thomsens vej 7B st. tv.

2300 København S

Få rutevejledning​

Telefon: 29 11 91 41

info@ellabeauty.dk

Sociale medier​

facebook​  insta_2